Date de contact:

Pentru informatii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati pe: e-mail contact@bricksrestaurant.ro sau la numarul de telefon: 0364 730 615.

BRICKS - (M)eating Point!

Situat pe strada Horea, numarul 2, in centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, BRICKS - (M)eating Point este locul care imbina in mod armonios doua spatii interioare si unul exterior: Restaurantul, Wine & Jazz Lounge-ul si Terasa.

Restaurantul BRICKS
este locul in care puteti lua masa cu prietenii sau partenerii de afaceri intr-o atmosfera relaxanta si primitoare. Ambianta unica este data de caracteristicile istorice ale spatiului, imbinate intr-o maniera armonioasa cu elemente de design modern. Meniul este accesibil si original si contine preparate inedite din bucataria internationala.

Spatiul de Wine & Jazz Lounge este separat de spatiul de restaurant, astfel incat confera intimitate evenimentului organizat si poate fi personalizat in functie de dorintele dumneavoastra. Mai mult decat atat, in Wine & Jazz Lounge-ul de la BRICKS veti avea posibilitatea sa ascultati muzica live si sa savurati peste 125 de etichete de vinuri, aduse din toate colturile lumii.

Terasa BRICKS este una cu totul speciala: este singura terasa suspendata deasupra Somesului din Cluj-Napoca. Ambianta creata este unica, avand un puternic iz venetian. Pentru ca totul sa fie asa cum va doriti, am curatat si Somesul si o vom face ori de cate ori va fi nevoie.

Noi, cei de la BRICKS, ne vom asigura ca fiecare moment petrecut aici de dumneavoastra va fi unul agreabil si relaxant!

Orar:
Luni - Duminica:
11:00 - 24:00