Date de contact:

Pentru informatii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati pe: e-mail contact@bricksrestaurant.ro sau la numarul de telefon: 0364 730 615

Restaurantul BRICKS

Restaurantul BRICKS - (M)eating Point este locul unde puteti servi masa cu prietenii sau partenerii de afaceri intr-o atmosfera relaxanta si primitoare. Capacitatea restaurantului este de 80 de locuri.

In Meniul a la Carte preparatele sunt unice si savuroase pentru ca folosim materii prime proaspete, de cea mai buna calitate si condimente variate. De la preparate traditionale ardelenesti, la salate, preparate vegetariene, grill, paste, peste, risotto sau desert, intregul meniu este unic si echilibrat in arome.
Preparatele BRICKS sunt speciale tocmai pentru ca au menirea de a-l purta in mod subtil pe cel care le savureaza in cele mai deosebite locuri si tari. De la plantatiile de orez ale Asiei, la livezile de maslini ale Greciei, de la Italia sau Franta, totul poate fi "vizitat" prin preparatele BRICKS.

La BRICKS, fiecare pranz este o sarbatoare culinara. Tocmai din acest motiv, saptamanal va pregatim Meniuri de Pranz noi si delicioase, la preturi accesibile.

Cartea de Vinuri contine o selectie de peste 125 de etichete de vinuri autohtone si internationale, iar Meniul de Bar diversificat completeaza experienta culinara BRICKS.


Meniu a la Carte
Meniul de Pranz
Carte de Vinuri
Meniu de Bar