BRICKS Wine & Jazz Lounge

Restaurantul BRICKS - (M)eating Point va asteapta cu un nou concept care vine in completarea ofertei sale: Wine & Jazz Lounge. Am imbinat intr-un mod armonios doua elemente emblematice ale gastronomiei si bunului gust: Vinul si Jazz-ul. Fie ca veniti pentru cele peste 125 de etichete de vin, autohtone si din diverse colturi ale lumii, pentru programul  de muzica live sau pentru meniul de gustari savuroase, veti avea cu siguranta  o experienta de neuitat.

BRICKS Wine & Jazz Lounge este locul potrivit pentru a savura alaturi de colegi,  prieteni si familie o larga varietate de vinuri la pahar, vinuri speciale, vinuri spumante si sampanii in acorduri fine de pian, jazz instrumental sau vocal.  Proiectiile de jazz, degustarile de vin si serile de gastronomie vor completa programul nostru astfel incat sa va bucurati de  diversitatea evenimentelor organizate la BRICKS Wine & Jazz Lounge chiar si atunci cand ne treceti pragul zilnic.

Pentru detalii legate de programul zilnic si al evenimentelor speciale, urmariti-ne pe site-ul nostru si pe pagina noastra de Facebook.

Va asteptam la BRICKS Wine & Jazz Lounge!     

Carte de vinuri